Blog

baby shower

Binnenkort een baby shower van een meisje? Dan is het extra leuk om alles in verschillende tinten roze te versieren! Roze drink bekers, roze rietjes, roze slingers, roze inpakpapier, roze servetjes en ga zo maar door… Bij een baby shower is er vaak een fondant taart wat heel mooi is natuurlijk, maar wat origineel is én heel lekker, is een roze spekkoek! Dit ziet er niet alleen oogverblindend uit het smaakt ook heerlijk. Een leuke en makkelijke manier om je drankje extra mooi te maken is om de rand van een (roze) champagne glas in te smeren met limoen sap en het glas daarna in de roze suiker te dompelen. Roze suiker kun je maken door kristalsuiker te mengen met roze eetbare kleurstof.

 

Homemadespekkoeken

1 reactie

Linda2 jaar ago

Super leuk en lekker!! Net zoals de andere smaken:) maar deze is extra leuk door de kleur!

Reply

Leave a comment